Spolupracujme

Vážení přátelé,

nabízím Vám jednu z možností, jak se vyjádřit k tématu pražské periferie. K tomu nám poslouží tento redakční systém WordPress. Ke každému příspěvku můžete uvádět své komentáře, připomínky na téma periferie Prahy, vést k tomuto tématu diskuzi s ostatními, upozornit na novinky . Upozorněte a pozvěte ostatní na konání různých společenských akcí … Stačí jen uvést Vámi zvolené jméno (přezdívku, pseudonym, novinářskou zkratku apod.) a e-mailovou adresu (ta se zobrazí jen administrátorovi).  První Váš komentář schvaluje administrátor, další jsou zveřejňovány automaticky. V komentáři může být jen jeden URL odkaz na jiné stránky. Je to prevence proti spamu a komentáře s více odkazy jsou automaticky mazány. Žádné jiné další údaje jako telefon, bydliště, věk atd. se neuvádějí.

Pokud cítíte potřebu publikovat své práce většího rozsahu je lepší vypracovat příspěvek, který Vám umožní vkládat obrázky, videa, využít Shortkódy apod.  Stačí jen napsat komentář k nějakému příspěvku (např.”Toužím napsat příspěvek”) a já Vám co nejdříve pošlu přihlašovací údaje s tím, že přihlašovací jméno bude stejné jako na komentáři. Jako spolupracovník na úrovni redaktora můžete tvořit nové příspěvky. Můžete se tady literárně vyřádit na jakýkoliv námět. Samozřejmě každý příspěvek kontroluje šéfredaktor, který spoluodpovídá za obsah příspěvků i komentářů.

Těším se na spolupráci.

Dodržujte Etický kodex    Práva uživatelů ve WP    Ochrana osobních dat

Jeden komentář u “Spolupracujme

  1. Toto je ten prostor pro Vaše komentáře, diskuzi, pozvánky na různé akce, Vaše objevy apod., které jsou blízké tématice pražské periferie. Samozřejmě můžete komentáře psát v rubrikách k jednotlivým příspěvkům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *